هرچقدر محصولات و طراحی خوبی روی سایت خود داشته باشید، نمی‌توانید آنطور که باید و شاید محصول را به مخاطبان معرفی کنید مگر اینه محتوا و توضیح درستی در مورد آن ارائه دهید. به همین دلیل محتوا پادشاه است. البته محتوا تنها برای توضیحات محصول تولید نمی‌شوند، بلکه مدیران بزرگ از این ابزار برای پیاده سازی برنامه های بازاریابی استفاده می‌کنند. در برنامه‌های بازاریابی روند ایجاد آگاهی، علاقه‌مند کردن مخاطبان و تبدیل شدن مخاطبان به مشتری و مصرف کننده تنها می‌تواند از طریق محتوا صورت بگیرد. جالب است بدانید در دنیای امروز محتوا می‌تواند جای تبلیغات را گرفته و برندسازی کند.

به دلایل ذکر شده داشتن نوشته‌هایی که بتواند با سلیقه کاربر و مخاطب شما همخوانی داشته و به آنها آگاهی بدهد، برای کسب و کار امری ضروری به شمار می‌رود.

اگر سر و کاری با وبسایت‌های موفق داشته باشید، متوجه می‌شوید که همگی یک وبلاگ برای خود در سایت تعبیه کرده‌اند و مطالب مرتبط و گاها غیرمرتبط با کسب و کار خود را در آن تولید و منتشر می‌کنند. به نظر شما به جز موارد ذکر شده، چه عواملی باعث می شود تا یک کارفرین و یا صاحب کسب و کار بخواهد که در وبسایت خود وبلاگ داشته باشد؟ در این مقاله قصد داریم تا دلایل این کار را برای شما بگوییم، پس با ما همراه باشید:

 

داشتن وبلاگ مهم است چون:

  • باعث جذب ترافیک از طریق موتورهای جستجو می‌شود. اضافه کردن مطلب در وبلاگ و ایندکس شدن آن در موتورهای جستجو باعث خواهد شد تا مطلب شما در نتایج جستجو به نمایش درآیند. همین باعث جذب مخاطبان بیشتر خواهد شد. البته برای جذب بهتر مخاطب از طریق موتورهای جستجو، نیاز به استفاده از تکنیک‌های سئو هم وجود دارد اما تولید محتوای مرتبط بهترین و مهمترین عامل در جذب ترافیک از طریق موتورهای جستجو به شمار می آید.

 

  • قابلیت به اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی را به شما می دهد. تقریبا همه از اهمیت شبکه‌های اجتماعی در جلب توجه مخاطب و همچنین رونق کسب و کار خبر داریم. با وجود ابزارک‌های مختلف برای سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس کار به اشتراک گذاری مطالب وبلاگ بسیار راحت شده که به کمک آن می‌توانید مخاطبان بیشتری را جلب کسب و کار خود کنید. البته اگر وبلاگ ابزارک نداشت هم می‌توان با به‌اشتراک‌گذاری لینک در شبکه‌های اجتماعی به راحتی این کار را انجام داد اما داشتن ابزارک به اشتراک گذاری در هر پست را سریعتر انجام داده و کمک به افزایش به اشتراک گذاری‌ها می‌کند.

 

  • مطالب خوبی برای خبرنامه‌های شما فراهم می‌آورد. شما می‌توانید با استفاده از مطالب وبلاگ خبرنامه‌هایی را تهیه و تولید کنید و آنها را برای مخاطبانی که به شما سرنزده اند ارسال کنید تا آنها دلیلی برای آمدن به سایت شما داشته باشند.

 

  • کمک می کند تا شما به عنوان یک متخصص در امر کسب و کارتان شناخته شوید. در واقع شما با انتشار مطالب مرتبط با حوزه کاری خود به مخاطبان اطلاعات مورد علاقه شان را می‌دهید. اگر این کار را به طور مداوم انجام دهید، کاربران شما را به عنوان منبعی متخصص در آن حوزه کسب و کار خواهند شناخت.

 

  • جنبه انسانی به برند می‌دهد. معمولا کسب و کارها جنبه ای شرکتی و تولیدی دارند که روح آن را خشک و سرد نشان می‌دهد. شما با داشتن وبلاگ خواهید توانست ویژگی‌های انسانی و اجتماعی را به کار خود مرتبط کرده و آن را در اذهان مردم جای بیاندازید. در واقع با داشتن وبلاگ خواهید توانست تا حرف خود را به گوش مردم رسانیده و رسانه ای مجزا برای خود و کسب و کارتان داشته باشید.

 

  • باعث کاهش هزینه‌های بازاریابی خواهد شد. شما می‌توانید از وبلاگ به عنوان دستیاری در امور روابط عمومی خود استفاده کنید و بعضی از اطلاع رسانی ها را از طریق آن انجام دهید. همین امر موجب کاهش هزینه‌های جاری شما خواهد شد.