اگر بازاریابی محتوا را جدی گرفته باشید، حتما مقالات زیادی را در وبلاگتان منتشر می‌کنید. اما این پست‌ها به درد ایجاد کمپین خبری و انتشار در سایر رسانه‌ها نمی‌خورند. برای اینکه به سرعت بتوانید با یک تیر دو نشان بزنید، راهنمای این مقاله را مطالعه کنید.

بگذارید با یک مثال ساده این را بیان کنم:

ما در یکی از پست‌های وبلاگمان می‌خواستیم یکی از موفقیت‌هایمان را به مخاطبان وبلاگمان خودمان اطلاع‌رسانی کنیم. بنابراین این پست را منتشر کردیم:

پست وبلاگ: یک میلیون نفر؛ مخاطبین بالقوه هر کمپین خبری در اخبار رسمی (باز شدن در پنجره جدید)

یک میلیون بازدید

پس از انتشار این پست، می‌خواستیم چنین محتوایی را در سایر رسانه‌ها هم منتشر کنیم. برای این کار می‌خواستیم از کمپین خبری ویژه اخبار رسمی استفاده کنیم تا این خبر برای خبرنگاران و رسانه‌های حوزه بازار و تجارت و تبلیغات ارسال شود و علاوه بر آن، در شبکه طلایی رسانه‌های اخبار رسمی منتشر شود.

اما این پست وبلاگ چند اشکال داشت که نمی‌شد از آن برای این هدف استفاده کرد:

1- پست وبلاگ برای مخاطبین اخبار رسمی که آن را می‌شناختند مناسب بود و نه برای مخاطبین نا آشنا با اخبار رسمی

2- پست وبلاگ کمی تبلیغاتی و با لحن مستقیم نوشته شده اما در رسانه‌ها نمی‌توان از این لحن استفاده کرد.

3- خوانندگان مطلب در وبلاگ، اخبار رسمی را می‌شناسند و یا سریعا می‌توانند اطلاعات تکمیلی را کسب کنند، اما خوانندگان سایر رسانه‌ها ممکن است با خواندن آن گیج شوند.

4- پست وبلاگ با این فرض نوشته شده که مخاطب تاریخچه‌ای از اخبار رسمی و راهکار آن را می‌داند، اما مخاطب رسانه ممکن است هیچ تاریخچه‌ای در این زمینه نداشته باش.

5- پست وبلاگ با زبان دوم شخص نوشته شده یعنی خواننده را مستقیما خطاب قرار می‌دهد. (او را با ضمیر شما خطاب می‌کند)

6- پست وبلاگ یک درخواست اقدام یا Call To Action یا CTA مستقیم در انتها دارد (به مخاطب می‌گوید اقدام کن) اما در مطلب رسانه‌ای نمی‌توان این کار را کرد و باید به طور غیرمستقیم این درخواست را داد.

نتیجه نهایی تبدیل پست بلاگ به خبر:

برای تبدیل سریع این مطلب به یک خبر رسمی، با قابلیت انتشار در سایر رسانه‌ها به سادگی چند تغییر کوچک ایجاد کردیم که نتیجه این شد:

خبر رسمی: یک میلیون نفر؛ مخاطبین بالقوه هر کمپین خبری در اخبار رسمی (باز شدن در پنجره جدید)

چه تغییراتی در پست وبلاگی خودمان انجام دادیم؟

1- هرجا ضمیر دوم شخص داشتیم به سوم شخص تبدیل کردیم. مثال: "می‌توانید" به "می‌تواند" تغییر کرد

 

تبدیل شد به زیر:

2- هر جا اسم اخبار رسمی در پست وبلاگ آمده، یک توضیح کوتاه در مورد آن اضافه کردیم تا مخاطب ناآشنا با آن، کمی در مورد فعالیت آن بداند. مثال:

تبدیل: اخبار رسمی به -----> اخبار رسمی، پل ارتباطی شرکت‌ها و رسانه‌ها

3- جاهایی که به شکل پیش زمینه خبر بود و یا به شکل یک ادعا بود را از در نقل قول گذاشتیم تا استاندپذیر شود. این کار را برای بخش‌هایی که کمی لحن تبلیغاتی داشت هم انجام دادیم. یعنی آن بخش را در داخل یک گیومه گذاشتیم. مثال:

تبدیل شد به یک نقل قول:

4- جاهایی که از مخاطب در خواست برای اقدام (CTA) به صورت مستقیم داشتیم، بار درخواست را کم کردیم. مثال در آخر پست وبلاگ:که در خبر تبدیل شد به زیر:

نتیجه نهایی کمپین خبری:

با همین چند تغییر کوتاه، در کمتر از 3 دقیقه خبر رسمی برای ارسال به رسانه‌ها آماده شد. آن را در اخبار رسمی به شکل یک کمپین ویژه اجرا کردیم که نتایج زیر را داشت. برای آن که بدانید خبر در سایت‌های دیگر چگونه منتشر شد، آن را در لینک‌های زیر بخوانید:

اگر شما هم می‌خواهید همچون بیش از 1400 شرکت دیگر، کمپین خبری اجرا کنید، اجرای این کمپین‌ها توسط اخبار رسمی ساده است. برای این کار در اخبار رسمی ثبت‌نام کنید و برای شرکت خود یک پروفایل (صفحه رسمی) بسازید. سپس کمپین خبری خود را با ارسال یک خبر اجرا کنید.