با این 7 راهکار، برند خود را در ذهن مشتری جای بیاندازید
درک نحوه نگاه به یک برند بسیار مهم است. اما چیزی که مهمتر از آن است، نحوه ایجاد و جایگذاری آن در اذهان مشتریان است. مطالعات و بررسیها نشان میدهند که 75 درصد از خریدها براساس انگیزش احساسی صورت میپذیرند. سازمانها و شرکتهایی که توجه به ارزشهای ارائه شده را بیش از توجه به قیمت مورد توجه قرار میدهند، برند با ارزش تری را به جامعه میبخشند. در واقع این کار همان برندسازی و جایگاه سازی در ذهن مشتری خواهد بود. یکی از مزایای برندینگ برای کسب و کار شما افزایش سود و سهم بازار شرکت خواهد بود. برای اینکه بتوانید این کار را بهتر انجام دهید باید به چند موردی که در ادامه میآیند توجه کنید:
1 – صریح و قابل اطمینان باشید: یک ارگان با برند مناسب توانایی شناخته شدن خوبی دارد، میتواند وفاداری کسب کند و خود را در بازار جای بیاندازد. تلاشهای شما برای برند کردن ارگان خود به نتیجه دلخواهتان نخواهد رسید مگر اینکه صریح و قابل اطمینان باشید. این بدان معناست که باید ماهیت خود را به درستی و با توجه به مشتریان ارائه دهید. اگر مشتریان حساس به قیمت دارید، برند خود را لوکس و گران قیمت نشان ندهید. اگر مشتریانی نسبتا جدی دارید، سعی کنید از همان لحن مورد توجه و مقبول آنها برای ارتباط برقرار کردن استفاده کنید.
2 – برندسازی را از نزدیکان خود آغاز کرده و به بیرون اشاعه دهید: مصرف کنندگان به نظرات دوستان و اقوام خود بیشتر اهمیت میدهند تا مطالبی که در رسانههای مختلف چاپ میشوند. به همین دلیل شرکتهای مختلف سعی در ایجاد جمعی از مشتریان پرنفوذ خود دارند تا بتوانند به صورت خودکار از خوبی و یکتایی برند در محافل مختلف صحبت کنند و جایگاه آن را ارتقا دهند.
3 – کهنالگوی خود را مشخص کنید: کهنالگو یا آرکتایپ یک الگو، مدل، فرد، حرف و یا نمونهای است که به نظر میرسد الگوها و مدلها و افراد و حرفها و نمونههای دیگر، تقلید کامل آن هستند و یا لااقل شباهت زیادی به آن دارند. در حدی که برای مثال میتوان همیشه از آنها استفاده کرد. به عنوان مثال رستم برای ما ایرانیان یک کهن الگو برای ویژگیهایی همچون قدرت فیزیکی است (منبع سایت متمم). اگر بتوانید آرکتایپ خود را معرفی کنید، سریعا افرادی که همانند شما فکر میکنند و آرکتایپی همچون شما دارند به شما نزدیک شده و مبلغان برند شما میشوند.
4 – به مسائل مورد توجه مخاطبان خود توجه کنید: در دنیای امروز اطلاعات و اخبار مرتبط به حوزههای مختلف به سرعت پخش میشوند. هر کدام از مخاطبان به خبرهای مختلف واکنش نشان داده و به فراخور ماهیت خبر با آن همدلی میکنند. برندها برای داشتن جایگاه خوب در ذهن مشتری باید بتوانند نسبت به اتفاقات و اخباری که مورد توجه مخاطبان شما است واکنش نشان داده و همدلی کنید. این کار از طریق شناختن روحیه مخاطبان و مشتریان صورت میپذیرد.
5 – مشتریان خود را دریابید: اگر برنامه بازاریابی محتوا برای مشتریان فعلی خود انجام نمیدهید سخت در اشتباه هستید چرا که ممکن است آنها را براحتی از دست بدهید. به مشتریان خود یادآوری کنید که هستید و چگونه کمک کردهاید که سبک زندگیشان تغییر کند. به خاطر داشته باشید که برندها یک شبه ساخته نمیشوند، بلکه با تلاشهای مدید و طولانی این اتفاق خواهد افتاد.
6 – روی نقاط قوت خود مانور دهید: هر برندی به فراخور شرایط دارای نقاط قوت و ضعف است. اما برای داشتن جایگاه خوب و قوی باید سعی کنید روی نقاط قوت خود تمرکز کنید و آنها را در ذهن مشتری پر رنگ کنید تا جایگاه قوی و خوبی در ذهن افراد دست و پا کنید. در واقع این نقاط قوت باعث ایجاد مزیت رقابتی شده و شما را متمایز خواهد کرد. موفقیت در این مسیر با استفاده از تکنیکهای روابط عمومی صورت خواهد گرفت و در این مسیر اخبار رسمی می تواند کمک حال شما باشد.
7 – مسئولیت اجتماعی شرکت خود را فراموش نکنید: جدای از انجام امور کسب و کار و رعایت اصول و نکات مربوط به حفظ ارتباط خوب با مشتری، رعایت امور و نکات مربوط به مسئولیتهای انسان دوستانه کمک بسزایی در جهت کسب جایگاه مناسب برند شما در ذهن مشتری خواهد کرد.
مقاله خوبی بود
توی زمینه برندینگ با تمرکز بر برندسازی اینترنتی بیشتر مقاله کار کنید لطفا
سلام نکته های این مطلب به فروش سایت ما کمک کرد
خیلی ممنونم
خیلی ممنون.استفاده کردم.برند سازی در حوضه اینترنت چگونه صورت می گیره؟
سلام
واقعا ممنونیم از این مقاله خوبتون، استفاده کردیم
به امید موفقیت روز افزون تیم اخبار رسمی
اجازه کپی هست؟ البته با ذکر منبع:)
Guwahati Call Girls بیشتر اهمیت میدهند تا مطالبی که در رسانههای مختلف چاپ میشوند. به همین دلیل شرکتهای مختلف سعی در ایجاد جمعی از مشتریان پرنفوذ خود دارند تا بتوانند به صورت خودکار از خوبی و یکتایی برند در محافل مختلف صحبت کنند و جایگاه آن را ارتقا دهند.
۳ – کهنالگوی خود را مشخص کنید: کهنالگو یا آرکتایپ یک الگو، مدل، فرد، حرف و یا نمونهای است که به نظر میرسد الگوها و مدلها و افراد و حرفها و نمونههای دیگر، تقلید کامل آن هستند و یا لااقل شباهت زیادی به آن دارند. در حدی که برای مثال میتوان همیشه از آنها استفاده کرد. به عنوان مثال رستم برای ما ایرانیان یک کهن الگو برای ویژگیهایی همچون قدرت فیزیکی است (منبع سایت متمم). اگر بتوانید آرکتایپ خود را معرفی کنید، سریعا افرادی که همانند شما فکر میکنند و آرکتایپی همچون شما دارند به شما نزدیک شده و مبلغان برند شما میشوند.
escort service Guwahati
call girl in guwahati
call girl guwahati
عالی