صنایع دارویی در دنیای دیجیتال؛ محتوا و روابط عمومی چه کمکی به این صنایع خواهد کرد؟
فناوریهای دیجیتال سرعت تغییرات در رفتار و خواستههای مصرف کنندگان و بیماران را تغییر دادهاند اما در این بین بیشتر صنایع دارویی و ارگانهای مربوطه نتوانستهاند به این نیاز با همان سرعت پاسخ دهند تا بتوانند از بازار پر سود دیجیتال بهره ببرند.
مصرف کنندگان و مشتریان در دنیای امروز توانستهاند کنترل خوبی روی سلامتی و مراقبت های بهداشتی شخصی خود داشته باشند و علاقه دارند این نترل روز به روز بیشتر شود، به همین دلیل هر روز به دنبال راههای آسانتر برای دریافت خدمات پزشکی و دسترسی به اطلاعات میگردند. بنابر تحقیقات صورت گرفته در حوزه بازاریابی، بازاریابان صنعت دارو در سرتاسر دنیا سالانه تنها یک میلیارد و چهارصد میلیون دلار در حوزه دیجیتال برای تبلیغات صرف میکنند، همین مسئله خود نشان از عقب افتادگی بازاریابان این صنعت دارد چرا که در مقایسه با دیگر صنایع، رقم 1.4 میلیارد دلار عدد ناچیزی است.
یکی از پیامدهای ناخوشایند عدم سرمایه گذاری در حوزه دیجیتال و محتوای اینترنتی، این است که شرکتها و اشخاص ثالثی ایجاد شده که در حوزه صنایع پزشکی و دارویی صاحب نظر نیستند اما تبدیل به منابع اطلاعاتی شدند که بیماران و پزشکان برای کسب اطلاعات به آنها مراجعه میکنند.
در دنیای دیجیتال امروزی، مصرف کنندگان همان توقعاتی که از برندهایی همچون آمازون و اپل دارند، از صنایع پزشکی و دارویی دارند، توقعاتی همچون سرعت در خدمات و اطلاع رسانیهای مفید و کاربردی. این تغییر رفتار دراصل به خاطر تغییر فرهنگ مشتریان در کسب اطلاعات و خرید است. به همین خاطر شرکتهای دارویی با اطلاع از رفتار مشتری و برای ورود به روند اولویتهای آنها در فضای دیجیتال، نیاز به حضور پررنگ در این بازار را بیش از پیش احساس کردهاند.
در حال حاضر شرکتها به دنبال این هستند تا از طریق دنیای دیجیتال و بازار اینترنتی، تجربه بهتری را به مشتریان ارائه دهند. این کار مستلزم آن است تا مشتریان را در مرکز آن چیزی که دوست دارند با آن سر و کار داشته باشند قرار دهید.
طبق تحقیقی که موسسه تحقیقاتی ای-کانسالتنسی پیرامون دغدغههای شرکتهای بزرگ دارویی و بیوتک همچون روشه، جی اس کی و اوگیلوی صورت داده، یکی از دغدغههای شرکتها، بازگشت سرمایه در فضای دیجیتال و جلب توجه کاربران است. در واقع آنها متوجه کندی خود در فضای دیجیتال شدهاند و میخواهند ارزش های مورد نیاز کاربران در فضای دیجیتال را فراهم آورند تا بتوانند سهم خود از بازار دیجیتال را کسب کنند اما هنوز هم با تردید به این موضوع نگاه میکنند. اما در فضای دیجیتال به دلیل وجود اعداد و ارقام و دسترسی راحتتر و دقیقتر به رفتار و حرکت مصرف کننده، میتوان به راحتی بازگشت سرمایه را بررسی کرده و نگرانی آنها از این موضوع را رفع کرد.
بهینه سازی محتوا مهمترین و بزرگترین دغدغه شرکتهای دارویی
در تحقیقات ای-کانستالتنسی مشخص شده که شرکتهای دارویی دغدغه اصلی خود در حوزه دیجیتال را معطوف به تولید محتوا و بهینه سازی آن برای مخاطبان میدانند. دغدغه دوم این شرکتها پیدا کردن بازار هدف و مشتریان در دنیای دیجیتال است.
گویی شرکتها دریافتهاند که محتوای غنی و درست و جذب مشتری از طریق فضای دیجیتال بسته به محتوایی است که ارائه می شود. با این تفاسیر ارائه محتوای درست و اطلاع رسانی در فضای سایبر و اینترنت میتواند در مدت زمان معقول و درست سهم بازار این شرکتها را بازگردانده و موفقیت آنها در فضای دیجیتال را تامین کند.
تولید محتوا در اینترنت و همچنین اطلاع رسانی های درست برای کسب اعتبار در این فضا برای صنایع دارویی نیازمند موج رسانهای و به کارگیری تکنیک های روابط عمومی است. در این مسیر استفاده از ابزارهای درست و به روز و همچنین پیروی از استانداردهای دقیق بازاریابی محتوا می تواند کمک های شایانی به صنایع دارویی کرده و در برندسازی های آنلاین به صورت پرقدرت عمل کند.
آژانس رسانه اخبار رسمی اولین نیوزوایر ایران، با ارائه خدمات گسترده روابط عمومی، راهکار مناسبی برای حضور پر رنگ و قدرتمند در رسانهها را برای شما ایجاد کرده و راه را برای کسب بازار هدف برای صنایع دارویی و پزشکی در فضای اینترنت را باز خواهد کرد.