الان وقت عمل است؛ همین حالا استراتژی بازاریابی محتوا را بسازید
آیا میدانستید بیش از 71 درصد از موفقترین بازاریابان محتوا یک استراتژی مدون برای کار خود دارند؟ آیا شما هم استراتژی مشخصی دارید؟ و یا اصلا دید درستی در مورد محتوا و هدف آن پیدا کردهاید؟ اصلا میدانید چرا باید محتوا تولید کنید؟
اگر تا به حال به فکر استراتژی نبودهاید، دیگر وقت آن رسیده که دست بجنبانید و چند کار انجام دهید. با ما در این نوشتار همراه باشید و از این کارها مطلع شوید.
کار اول: اهداف خود را بنویسید.
اول از همه باید بدانید که هدفتان چیست؟ اگر هدف خود را نشناسید چگونه میتوانید به موفقیت نهایی کسبوکارتان دست بیابید؟ بهتر است برای اینکار حداقل دو هدف مشخص و مدون داشته باشید:
- هدف اول: داشتن یک هدف کلی از استراتژی بازاریابی محتوا. این هدف میتواند مواردی از قبیل آگاهی از برند، افزایش فروش، افزایش مشترکان ایمیلی و مواردی از این دست باشند.
- هدف دوم: داشتن هدف مجزا برای هر نوشته. هر محتوایی میتواند هدفی را دنبال کند. البته این هدف باید در راستای تحقق هدف کلی باشد.
کار دوم: ایجاد تقویم محتوایی
بهترین راه برای قدم برداشتن در مسیر دستیابی به اهداف و کسب نتیجه از برنامه بازاریابی محتوایی خود داشتن یک تقویم محتوایی مناسب است. در حال حاضر ابزار و استراتزیهای فراوانی در قالب صفحات وب و اپلیکیشنها موجود هستند که میتوانید از آنها برای تدوین اهداف بازاریابی محتوا و ایجاد تقویم محتوایی استفاده کنید. برای این کار میتوانید از گوگل کلندر و یا گوگل شیتس استفاده کنید. در واقع شما با استفاده از این ابزار قادر خواهید بود اهداف خود را با توجه به روزهای آتی روی برگه آورده و طبق برنامه برای حصول به نتیجه حرکت کنید.
کار سوم: عمل کنید و این کار را تبدیل به عادت کنید.
حال که به اینجا رسیدیم باید بگویم که برنامهریزی و ایجاد استراتژی بدون عمل راه به جایی ندارد. شما باید همت کنید و برنامهای که با توجه به توان و منابع در دسترس خود در نظر گرفتهاید را اجرا کنید. البته مطمئنا در زمان اجرا مشکلات و ایرادات احتمالی در برنامه پدیدار خواهند شد که باید آنها را اصلاح کنید. حواستان باشد که باید اینکار را به صورت همیشگی انجام داده و کنترل کنید.
کار چهارم: نتایج را تجزیه و تحلیل کنید.
محاسبه نرخ بازگشت سرمایه در بازاریابی محتوا یکی از کلیدیترین معیارها برای بررسی و ارزیابی استراتژی بازاریابی محتواست. شما باید بتوانید با استفاده از ابزارهای موجود اثرخشی کار و نوشته و در حالت کلی استراتژی بازاریابی خود را بررسی کنید. یکی از بهترین ابزارها برای این کار و دریافت بازخورد مربوط به محتوا از طریق گوگل انلتیکس انجام میشود. شما از طریق این سامانه آنلاین خواهید توانست نرخ پرش، تعداد دفعات دیده شدن نوشته، نرخ تبدیل و اطلاعاتی از این دست را کسب کنید. بعد از تجزیه و تحلیل نوشتههای خود از لحاظ آماری خواهید توانست برنامه استراتژی محتوا را بررسی کرده و ایرادات احتمالی آن را رفع کنید تا روز به روز به کیفیت و اثربخشی آن بیافزایید.
بسیار عالییی
ممنون از اطلاعات مفیدتون.
http://uboot.in/
محتوای مقاله ای چقدر روی سئو تاثیر داره؟ باید مرتبط باشه؟
ممنون بابت مطالب بسیار خوبتون
https://7backgammon.ir/
خیلی عالی بود.ممنون از سایت خوبتون