تیتر فرعی یا تیتر دوم بخشی از حلقه جذب مخاطب به خبر است. این قسمت بیشتر جنبه تکمیلی دارد و سعی می‌کند با تکمیل تیتر، میزان اطلاعات منتقل شده را افزایش دهد تا خواننده را هر چه بیشتر مشتاق به خواندن متن اصلی خبر کند. تیتر فرعی خود کوتاه ولی مکمل است. در ضمن اگر در تیتر از فعل استفاده نمی‌کنید، تیتر فرعی باید حتما فعل داشته باشد. همچنین بهتر است همزمان تیتر و تیتر فرعی هر دو فعل نداشته باشند.

منظور از تیتر فرعی خبر رسمی چیست؟

تیتر فرعی یک خبر رسمی به شما فرصتی می دهد تا قبل از اینکه خواننده شروع به خواندن متن خبر رسمی‌تان کند، تیتر اصلی را تشریح و توسعه دهید. تیتر فرعی می تواند اطلاعاتی در مورد 6 سوال (چه کسی، چه چیزی، چه زمانی، کجا، چرا و چگونه ) را شامل شود که در ادامه مطلب، مفصل‌تر به آن پرداخته می‌شود. اگر می‌بینید که تیتر‌تان بیش از حد طولانی است، می‌توانید آن را به یک تیتر اصلی و یک تیتر فرعی تفکیک کنید.

 

چرا تیتر فرعی خبر رسمی مهم است؟

تیتر فرعی به خواننده یا گزارشگر این فرصت را می‌دهد که قبل از خواندن متن خبری شما، ذهنیت بهتری در مورد آن بدست آورد. اطلاعات داخل تیتر فرعی می‌تواند داستان شما را برای خوانندگان جذاب‌تر کند، و آن‌ها را بیشتر به متن خبری‌تان بکشاند. یک تیتر فرعی مناسب، که شامل یک یا چند لغت از کلید واژه‌هایتان است، احتمال یافته شدن، دیده شدن و اشتراک گذاری متن خبری‌تان را بیشتر می‌کند.

 

از تیتر فرعی خبر رسمی چگونه استفاده می‌شود؟

اگر چه تیتر فرعی لزوما در تمام صفحات نتایج موتورهای جستجو یا سایت های خبری نمایش داده نمی‌شود، اما اطلاعات اولیه مهمی را به خوانندگانی که روی مطلب شما کلیک می کنند تا متن کامل خبر شما را بخوانند ارائه می‌کند.
بعنوان مثال از کاربرد تیتر فرعی، می توان برای توضیح تیتر اصلی یاد شده اشاره کرد.

 

چطور یک تیتر فرعی با ارزش بنویسیم؟

• کلید واژه‌های اصلی‌تان را در بخش تیتر فرعی بگنجانید.
• نیازی به تکرار نوشته تیتر اصلی در تیتر فرعی و یا بازنویسی آن با عبارتی دیگر نیست. بجای آن به توضیح و تشریح بیشتر عباراتی که در ابتدا در تیتر اصلی آورده اید بپردازید.
• تیتر اصلی و فرعی می‌توانند کامل کننده هم باشند اما تیتر اصلی نباید استقلال معنایی خود را به تنهایی از دست بدهد.

 

چند مثال برای یک تیتر فرعی خوب:

مثال اول

مثال دوم

مثال سوم

مثال چهارم