چرا برخی در شبــکههای اجتــماعی موفق نیستند؟
همانطور که میدانیم، امروزه شبکههای اجتماعی نقش مهمی را در دو جنبه کسب و کار و سرگرمی برای افراد بازی میکنند و هر فردی در مواجه با شبکههای اجتماعی تفسیر متفاوتی میتواند در مورد مزایا و معایب آن ارائه کند، در این بین هستند افراد و سازمانهایی که تمایل به حضور در شبکههای اجتماعی دارند ولی پس از مدتی حضور با دلسردی روبه رو میشوند. در این مقاله میخواهیم بدانیم واقعا چه دلایلی وجــود دارد که به این نتیجه میرسند؟
# علت اول: هیچوقت به صورت جدی حاضر نیستند که آغاز کنند:
ترس، تردید و نداشتن زمان کافی برای حضور در شبکههای اجتماعی از مهمترین دلایلی است که افراد در مواجه با آغاز فعالیت در این شبکهها بیان میکنند.
# علت دوم: فرایند مشخصی برای حضور در شبکههای اجتماعی ندارند:
توصیه شده است برای حضور حرفهای یا جهت سرگرمی، از ابتدا بدانید که چه چیزی به شما لذت و هیجان فراوانی میدهد، می خواهید با دوستان خود چت کنید، می خواهید عکسهایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید، میخواهید تجارب خود را مثلا در فایل صوتی برای اقوام و دوستان خود ارسال کنید و .... سعی کنید زمان مشخصی را برای انجام این فعالیتها اختصاص دهید.
# علت سوم: بیشتر به دنبال جستجو و ذخیره کردن اطلاعات هستیم تا تولید محتوی:
بسیاری از ما بصورت منفعلانه فقط بدنبال اطلاعات میگردیم و آنها را در جایی برای خودمان و روز مبادا دخیره میکنیم و کم کم بجای تولید گرا و فعال Content Creator)) بودن به فردی مصرفگرا تبدیل میشویم Content Consumer)). این خصوصیت به تدریج از تمایل و هیجان ما به شبکههای اجتماعی کم میکند. شبکههای اجتماعی یعنی تعاملی دو طرفه.
# علت چهارم: عدم اعتقاد به حضور در شبکه های اجتماعی بعنوان یک ابزار موثر:
بخواهیم یا نخواهیم، هم اکنون نسل جدید که تعدادشان هم اندک نیست به اینترنت، وب گردی و شبکه های اجتماعی بعنوان یک ابزار جدایی ناپذیر و حیاتی در زندگیشان نگاه میکنند؛ شاید از اکسیژن ضروریتر! حال افراد یا شرکت هایی که سر خود را زیر برف پنهان کردهاند و نمیخواهند که با واقعیات روبه رو شوند، به یقین سهم قابل توجهای از بازار را از دست خواهند داد.