تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و روزبه‌روز با سرعت بالایی به جلو پیش می‌رود. این پیشرفت و پیش‌روی باعث شده روابط عمومی و صنعت گسترده آن هم متاثر شده و تغییرات زیادی به خود ببیند. شما به عنوان مسئول و یا مدیر روابط عمومی وظایف تعریف شده بسیاری همچون نوشتن خبر، برگزاری همایش و ایجاد ارتباطات مستقیم با رسانه‌ها و سازمان‌های مختلف را برعهده دارید. اما در دنیای امروز داشتن مهارت در انجام این کارها کافی نیست، چرا که روابط عمومی آنلاین گستره وسیعی از این حوزه را به خود اختصاص داده است. برای موفقیت هرچه بیشتر در حوزه روابط عمومی آنلاین باید یک سری مهارت مدرن و امروزی را در اختیار داشته باشید. شما با داشتن این مهارت‌های نوین خواهید توانست استراتژی روابط عمومی خود را با قدرت هرچه بیشتر به پیش برده و وضعیت کار خود را بهبود ببخشید.

در این نوشته قصد داریم چند مهارت مدرن کاربردی را برای شما بازگو کنیم تا از طریق یادگیری آنها بتوانید یک متخصص روابط عمومی حرفه‌ای شوید. با ما همراه باشید.

 

سئو: اولین دانش برای تبدیل شدن به یک متخصص روابط عمومی حرفه‌ای سئو است. شما باید برای موفقیت در کار خود سئو یا همان بهینه سازی موتورهای جستجو را خوب بلد باشید، چرا که از طریق این دانش خواهید توانست نوشته‌ها و اخبار خود را به خوبی در اینترنت نشر داده و برد مطلب خود را بالا ببرید. در واقع با این‌کار آشنایی با برند خود را افزایش خواهید  داد و خود را در جستجوهای اینترنتی بیشتر در معرض نمایش خواهید گذاشت.

ابزار آنالیز و تحلیل: روابط عمومی در دنیای اینترنت وابستگی زیادی به آنالیز و اطلاعات رفتاری مشتری دارد. شما به کمک سامانه‌های آنلاین آنالیز قادر خواهید بود رفتار مشتریان و مخاطبان را به خوبی تحلیل کرده و از آنها اطلاعاتی همچون نیازها، خواسته و عاداتشان را استخراج کنید تا قدم‌های بزرگتری در راستای روابط عمومی و بازاریابی بردارید.

ویدیو و فایل‌های تصویری: مردم علاقه زیادی به تصویر و ویدیو دارند. در دنیای امروز این علاقه بیشتر شده و علاقه‌ای که افراد به ویدیو نشان می‌دهند بیش از گذشته شده است. البته منظور ما از ویدیو و فیلم و تماشای آن فقط از طریق تلویزیون نیست. امروزه سرویس‌های آنلاین زیادی در بستر وب بوجود آمده‌اند که از طریق آنها افراد ویدیو و فیلم می‌بینند. یک متخصص روابط عمومی موفق در عصر حاضر توجه ویژه‌ای به رسانه‌های ویدیویی آنلاین خواهد داشت و مخاطبان خود را از آنجا هم درگیر کار خود خواهد کرد.

داستان سرایی: برای اینکه داستان سرای خوبی باشید، باید حضور خود در شبکه‌های اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی خود را افزایش دهید. همچنین باید بتوانید به صحبت‌های مخاطبان خود در شبکه‌های اجتماعی خوب گوش کنید. در واقع شما با گوش دادن به مخاطبان خود در این شبکه‌ها می‌توانید از احتیاجات و نیازهای آنها مطلع شده و با آنها همدلی و همدردی کنید. با افزایش مهارت‌های داستان سرای قادر خواهید بود پیام خود را با استفاده از تکنیک‌های روابط عمومی با سرعت و اثربخشی بالاتر در بین مخاطبان هدف خود در شبکه‌های اجتماعی نشر داده و برنامه روابط عمومی خود را با سرعت بیشتری به پیش ببرید.