آیا تاکنون به این موضوع دقت کرده‌اید که برای موفقیت کسب و کار خود به چه تعداد مخاطب نیاز دارید؟ همانگونه که می‌دانید تعامل کسب و کارهای موفق با مخاطبانشان بیشتر از طریق لایک تصاویر و ریتوییت در رسانه های اجتماعی شکل می‌گیرد. بنابراین برای موفقیت در جذب مخاطب، بهتر است برنامه‌ای برای افزایش دنبال کنندگان رسانه های اجتماعی خود تدوین کنید. برای این منظور چک لیستی را برای تعامل با دنبال کنندگان رسانه‌های اجتماعی ایجاد کرده و تاکتیک‌های جدیدی را که برای رشد کسب و کار خود کشف می‌کنید، در آن لحاظ کنید. بهتر است برای روشن شدن و توضیح در مورد اهداف سازمان در شبکه های اجتماعی اسلایدشوهایی را تهیه کرده و به همکاران و کارکنان شرکت خود نمایش دهید.

 

چگونه مخاطبان واقعی خود را افزایش دهیم؟

 

طرفدار یا مخاطب واقعی به گروهی از افراد اطلاق می‌شود که شور و شوق فراوانی برای ارتباط با برند شما دارند و به خاطر تعصبی که به محصولات برند شما دارند حاضرند تحت هر شرایطی از شما خرید کنند.

در عصر حاضر دسترسی به محصولات مختلف برای مشتری بسیار آسان است. از این‌رو مشتریان هر برند به گروه‌های کوچک‌تر و کوچک‌تری تقسیم شده‌اند که می‌توانند محصولات مورد نظر خود را در بخش‌های مختلف خریداری کنند.

 

۱) طرز تفکر خود را نسبت به رسانه های اجتماعی خود تغییر دهید

 

رسانه‌های اجتماعی محلی برای تعامل با مشتریان و افزایش فروش هستند. بنابراین برای موفقیت خود در رسانه‌های اجتماعی لازم است:

  • مخاطبان جدیدی برای برند خود بیابید
  • برای مطالبی که در رسانه‌های اجتماعی خود به اشتراک می‌گذارید لایک جمع کنید.
  • از طریق مطالب شبکه‌های اجتماعی خود به فروش بیشتری دست یابید و میزان سود خود را افزایش دهید.

امروزه رسانه‌های اجتماعی به بخش بزرگی از زندگی هر فرد تبدیل شده‌اند و از این‌رو بسیاری از مردم خرید خود را از طریق این رسانه‌ها انجام می‌دهند. اما وسواس برخی افراد در انتخاب محصولات گاهی ما را با مشکلات متعددی روبه‌رو می‌کند.

به عنوان یک کسب و کار موفق لازم است الگوریتم فعالیت در رسانه‌های اجتماعی خود را تغییر داده تا بتوانید تجربه‌ی ارزشمندی برای کاربران خود ایجاد کنید.

 

۲) با مخاطبان خود تعامل کنید تا بتوانید آن‌ها را به مشتریان وفادار خود تبدیل کنید

 

اشتباه بزرگ بسیاری از بازاریابان این است که رسانه های اجتماعی را مانند کانالی برای پخش انواع مطالب خود در نظر می‌گیرند. آن‌ها فکر می‌کنند می‌توانند پیام‌های خود را به صورت‌های متنوع و طی یک روند تکراری در اختیار مخاطبان قرار دهند.

یکی دیگر از اشتباهات بازاریابان این است که به اندازه‌ی کافی به مخاطبان خود گوش نمی‌دهند. برای موفقیت فعالیت‌های رسانه‌های اجتماعی هر برند و تعامل بهتر با مخاطبان لازم است از قوانین زیر پیروی کند:

جامعه آماری خود را کوچک انتخاب کنید

برای موفقیت در تعامل با برند خود به جای هدف قرار دادن جامعه‌ی بزرگی از مخاطبان سعی کنید بر روی گروه خاص و کوچکی تمرکز کنید. با این کار می‌توانید به مشتریان اصلی و وفادار خود وصل شوید تا بتوانید در کسب و کار خود موفق شوید. برای این کار هم لازم است مهارت گوش دادن را در خود تقویت کنید.

داستان سرایی مناسب

داستان باعث ایجاد ارتباط عاطفی بیشتر و تعامل بهتر با کاربران می‌شود. داستانی که برای هر محصول در نظر گرفته می‌شود می‌تواند منحصر به فرد، سلیقه‌ای و جذاب باشد. یک سناریوی خوب ایده‌های صاحبان کسب و کار و ارزش‌های ایجاد شده توسط محصول را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. ابزارهای تحلیل رسانه‌های اجتماعی تاکید بسیاری روی بازاریابی از طریق داستان سرایی و ایجاد سناریو دارند.

نشان دادن چهره‌ی واقعی برند

استفاده از محتوای بصری می‌تواند تاثیر به سزایی در جلب توجه مخاطبان داشته باشد. مطالعات انجام شده حاکی از آن است که وجود محتوای بصری خوب در یک نوشته می‌تواند  احتمال به اشتراک‌گذاری آن را چندین برابر کند. مهم‌تر این‌که وجود محتوای بصری در محتوای سایت سبب برقراری ارتباط بهتر برند با مخاطب می‌شود و وجهه‌ی اصلی آن را در اختیار مخاطبانش قرار می‌دهد. بنابراین نوع محتوایی که بر روی رسانه‌های اجتماعی شما قرار می‌گیرند درک صحیحی از وجهه برندتان را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

تعامل بیشتر با مشتریان

برای تعامل بیشتر و بهتر با مخاطبان خود سعی کنید به خوبی با آن‌ها در ارتباط باشید. طرح سوال و پاسخ به سوال و جواب مخاطبان نشان‌دهنده این است که علاقمند تعامل با مخاطبان خود هستید و همین امر باعث افزایش اعتبار برند شما نیز می‌شود. رسانه‌های اجتماعی نیز بهترین محل برای طرح این پرسش‌ها و ارائه پاسخ به آن‌ها است.

 

۳) یک مشتری وفادار با چهره واقعی برند ارتباط برقرار می‌کند

 

برای موفقیت در رسانه های اجتماعی کسب و کار خود لازم است نکات زیر را رعایت کنید:

کسب و کار خلاقی برای خود ایجاد کنید و به ارزیابی مخاطبان خود بپردازید تا مطمئن شوید که چه کسانی جزء مشتریان هدف شما محسوب می‌شوند.

این موضوع طبیعی است که عوامل مختلف سبب از بین رفتن توجه شما به مخاطبانتان بشوند. اما این مسئله را فراموش نکنید که این امر می‌تواند تاثیر جبران‌ناپذیری بر روی کسب و کار شما داشته باشد.

برای موفقیت برند خود لازم است ارزش برند خود را مشخص کنید و عوامل مهم برای موفقیت و چگونگی دسترسی سریع به آن‌ها را شناسایی کنید.

فراموش نکنید که به اشتراک گذاری مطالب ارزشمند سبب جذب مشتریان وفادار به سمت برند شما می‌شود. از سوی دیگر برای جذب مخاطب بیشتر بر روی نقاط مثبت کسب و کار خود تمرکز کنید تا بتوانید در این زمینه‌ها موفق‌تر از قبل ظاهر شوید.