شبکه اجتماعی گوگل پلاس را بهتر بشناسید + اینفوگرافی
برای درک اهمیت این شبکه اجتماعی محبوب خصوصا در بین مهندسین، تنها یک جمله کفایت میکند و آن زیرمجموعه گوگل بودن است. حضور بسیار زیاد شرکتها و متخصصین در این شبکه اجتماعی، شناخت و فعالیت در آن را برای هر کسبو کاری تبدیل به امری واجب و ضروری کرده است.
ضریب نفوذ گوگل پلاس به خاطر برخورداری از یک سری امکانات ویژه نسبت به فیسبوک در ایران بیشتر است و دارای مخاطبان خاص خود است. برای مثال ضمن اشتراک گذاری یک مطلب، میتوان آر را برای اشخاص مورد نظر نیز ایمیل کرد.
پستهای عمومی در گوگل پلاس به سرعت مشخص و برای جستوجو ایندکس میشوند.
از مزایای گوگل پلاس با بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر در دنیا، قابلیت اتصال به سایر سرویس و اپلیکیشنهای گوگل است. سرویسهای متعدد گوگل همه جای فضای سایبر هستند، از جیمیل و جستوجوی وب گرفته تا گوگل ریدر و نرم افزارهای تخصصیتر.
گوگل پلاس هم به طور مستقیم با این سرویسها در ارتباط است و برای مثال اگر با نمایه کاربری گوگل در جیمیل هستید، میتوانید مستقیما به سراغ پلاس بروید و سریعا مطلب مورد نظر خود را به اشتراگ گذارید.
هیچ کس به اندازه گوگل از زیر و بم اینترنت خبر ندارد. این مسئله را رتبه اول جستوجوی گوگل و یکه تازی آن در زمیته جستوجوی اینترنتی نشان میدهد.
(برای مشاهده این اینفوگرافی در سایز بزرگ، میتوانید بر روی تصویر آن کلیک کنید)
گوگل پلاس در سال ۲۰۱۱ افتتاح شد و تنها دو هفته پس از آن ۱۰ میلیون عضو داشت و هر روز تقریبا ۶۲۵ هزار کاربر به گوگل پلاس میپیوندند.
۷۰ در صد برندها هم اکنون در گوگل پلاس حضور دارند و 41 درصد از ارتباط بازاریابان آنلاین با شرکتها و 39 درصد از ارتباط شرکتها با یکدیگر در محیط گوگل پلاس رقم میخورد.
63 درصد کاربران پلاس مرد 37 درصد زن هستند و کشورهای آمریکا، هندوستان و انگلستان دارای بیشترین رتبه کاربران این شبکه اجتماعی در دنیا هستند.
بیشتر افراد عضو گوگل پلاس در طبقه میانی اجتماع به لحاظ متوسط درامد سالانه قرار دارند.