«نبایدها» در نگارش خبر رسمی - یک اینفوگرافیک ساده
در نگارش یک خبر رسمی از شرکت و یا سازمانتان این کارها را انجام «ندهید». نگارش خبر رسمی استاندارد و تأثیرگذار مستلزم رعایت نکات و اصولی است که در این اینفوگرافیک به برخی «نبایدها» و در پست قبل به بایدهای آن به طور خلاصه اشاره شده است.
در صورتیکه درباره هریک از بخش های این اینفوگرافیک سوالی داشتید، خوشحال می شوم در بخش نظرات آن را درج نمایید.
سلام
وقتتون بخیر، بابت اخبار خوبتون ممنون
یه سوال اینکه چرا نباید به تعداد زیادی Bccیا CC خبر رو ؟؟
ممنون
زهرای گرامی، ارسال ایمیل بدون درخواست به تعداد زیادی از مخاطبان باعث Spam شدن ایمیل می شود و از طرف دیگر احساس ویژه بودن را از مخاطب خواهد گرفت، در نتیجه دریافت کننده اهمیتی به خبر نخواهد داد و اقدامی درباره آن نخواهد کرد (توجه داشته باشید که هدف ما از ارسال خبر به خبرنگاران منتشر شدن آن در رسانه ها است).
اونجایی که نوشتید از زبان اول شخص و دوم شخص ننویسید نرم خبر که الان بیشتر کشورهای غربی و تازگی در ایران شروع شده از زبان اول شخص است و گیرایی و ارتباط با مخاطب و تاثیر گذاری بیشتری داره.
کاملاً درست می فرمایید، با این وجود زبان سوم شخص هنوز در متون رسمی کاربرد زیادی دارد که به دلیل مزایای آن است، برای مثال حفظ بی طرفی و جلوگیری از سردرگمی خواننده از تغییر اشخاص درون متن دو ویژگی هستند که در خبرنویسی نیز اهمیت زیادی دارند. بعلاوه با زبان سوم شخص نیز می توان صمیمت با مخاطب را حفظ نمود.